Hyvesblog
Image default
Business / Marketing and Advertising

Rijexamen bij rijschool Delft?

Wat is het faalangst rijexamen bij rijschool Delft?

Een rijexamen is op zichzelf al spannend, maar wanneer je faalangst hebt kan dit zelfs na 50 rijlessen Delft een onmogelijke taak lijken, daarvoor bestaat gelukkig het faalangstrijexamen.

Tijdens een faalangstrijexamen wordt hetzelfde getest als tijdens een regulier rijexamen, maar er zijn wel enkele regulaties waardoor het comfortabeler wordt gemaakt en minder spannend.

Als eerste is jouw examinator iemand die gespecialiseerd is in faalangst en jou goed op je gemak weet te stellen.

Ook duurt het faalangstrijexamen 80 minuten in plaats van 55 minuten, er is dus extra tijd om te praten en jou op je gemak te stellen. De rit duurt nog even lang.

Uiteindelijk heb je de mogelijkheid om tijdens de rit om een time-out te vragen, de examinator zal jou helpen te kalmeren zodat je toch je rijbewijs nog kunt halen.

Wanneer is een faalangstrijexamen voor jou?

Wellicht klinkt het faalangstrijexamen wel als iets voor jou, maar hoe weet je nou of jij hier geschikt voor bent?

Het faalangstrijexamen zal je waarschijnlijk aangeraden worden wanneer je al verschillende keren gezakt bent, en jouw angst hier duidelijk de schuld van is. Maar je hebt ook de optie voor een faalangstrijexamen wanneer faalangst bij jou al is aangetoond, op de middelbare school bijvoorbeeld. In dat geval kun je direct een faalangstrijexamen doen, en hoef je niet eerst vaak te zakken.

Ik zeg altijd doe lekker normaal en neem een Redbull voordat je gaat examen doen, dan kan je lekker gaan stuiteren. Simpel, het zit allemaal tussen je oren. Meldt je snel aan bij de beste rijschool in delft en start met je rijlessen.

 

http://drivercompany.nl/rijschool-delft/