Hyvesblog
Image default
Woning en Tuin

Luxe horren op maat bestellen?

Wie wilt er nu niet luxe horren op maat? De zomer komt eraan en door de zachte winter zijn er nog volop muggen en andere insecten. Tussen jou en deze insecten zitten horren op maat! Wilt u geen vliegende beestjes in huis of lekker de deur open hebben in de avond of tegen de schemering? Wij bieden horren op maat. Deze horren op maat bestaan uit het beste gaas om ervoor te zorgen dat niets in het huis vliegt wat er niet hoort.

Voor horren op maat bent u hier aan het juiste adres

De horren op maat zijn niet alleen geschikt voor deuren maar kunnen ook voor het raam worden gehangen. Lekker s ’nachts het raam open zonder op jacht te hoeven naar die ene mug? Nooit meer met uw pantoffel of slipper achter de mug aan zitten om hem vervolgens dood te slaan op uw mooie witte muur? Waarna u vervolgens voorzichtig het bloed van de muur moet schrobben? Nooit meer na dit avontuur er in bed achter komen dat er nog een mug in de kamer zit en het hele verhaal weer vanaf begin begint? De oplossing zijn onze luxe horren op maat!

Hor op maat kopen

Voor onze horren op maat bieden wij het beste advies en wij komen graag bij u langs om de perfecte horren op maat voor u te maken. Ga naar onze website en neem alvast een kijkje naar de vele verschillende modellen die wij hebben. Wij kunnen er samen achter komen welke hor het beste bij uw wensen past. Bestellen is erg simpel, want bij ons staat de luxe op nummer 1. Vrienden, kennissen en familie gaat u complimenteren over de prachtige horren op maat in uw huis. Ook bij hen kunnen wij de irritatie van insecten in huis wegnemen door geweldige horren op maat. Het is afgelopen met de jacht met een vliegenmepper, slipper, krant of andere slaan bare dingen. Geen gebrom meer s’ nachts of vliegen op uw verse fruit!

https://www.luxehorren.nl/luxe-horren-op-maat/