Hyvesblog
Image default
Electronica en Computers

Laat uw archief scannen en stel alle fysieke data veilig

Wilt u de documenten, foto’s en andere fysieke data in uw archief veilig stellen? Dan is het verstandig om uw archief in te laten scannen, want het digitaliseren van de data zorgt ervoor dat de kwaliteit behouden blijft. Boeken en andere datadragers kunnen na verloop van tijd verslijten, doordat ze veelvuldig gebruikt worden. Als u hier een digitale versie van heeft, dan hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Bovendien heeft u de gegevens dan veilig gesteld voor brand en andere calamiteiten. Zo bent u op alles voorbereid. Dat wilt u toch ook?

Kies voor een expert die zorgvuldig te werk gaat

Als u erover denkt om uw archief in te laten scannen en te laten digitaliseren, schakelt u hier het best GMS voor in. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring in digitalisering en is dan ook uitstekend in staat om dit proces van u over te nemen. Ze aan voor u aan de slag aan de hand van een bewezen stappenplan en zorgen zo voor een eindresultaat dat aan al uw wensen voldoet en van hoogstaande kwaliteit is. Het proces begint met een inventarisatie van de collectie en uw wensen. Vervolgens wordt een projectplan opgesteld in overleg met de opdrachtgever. Pas als beide partijen dit plan goedkeuren, wordt de uitvoering gestart. Hierbij worden de bestanden 1 op 1 gecontroleerd om fouten bij het digitaliseren te voorkomen. Vervolgens worden de gedigitaliseerde bestanden nabewerkt, zodat ze aan al uw wensen voldoen.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het digitaliseren en scannen van uw archief? Neem dan contact op met de experts van GMS. Geef uw wensen aan hen door, dan laten zij u weten in hoeverre deze uitvoerbaar zijn. Ook geven de vriendelijke medewerkers antwoord op eventuele vragen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

https://gmsnl.com/