Hyvesblog
Image default
Auto's en Motoren

Een klassieke auto kopen voor de lange termijn

Wat weet u al van klassieke auto’s? Indien u al een kenner bent, weet u al veel van de materiële en emotionele waarde die een klassieke auto kan hebben. Heeft u daarom besloten om een klassieke auto te kopen? Een klassieke auto waar u in kan rijden, maar bovenal van kunt genieten. Dat is een auto waar u trots op bent. Bij het bedrijf HooG Selections in Katwijk aan Zee werken alleen maar mensen met dezelfde passie voor oldtimers en youngtimers als u. Zo wordt u direct begrepen en gewaardeerd zodra u besluit om een keer langs te komen en even rond te kijken in de winkel. weten waar u aan toe bent Een klassieke auto kopen is misschien een droom voor u die bij deze winkel werkelijkheid kan worden.

De prijs van een klassieke auto

Bij het bedrijf HooG Selections begrijpen de medewerkers dat het kopen van oldtimers om grote bedragen gaat ten opzichte van de aankoop van een gewone auto. Daarentegen is een oldtimer zoveel meer. Er zit een geschiedenis en een verhaal achter de wagen waardoor de prijs hoger van een oldtimer uitvalt. De waarde van de oldtimer blijft echter gelijk, aangezien het aanbod van een oldtimer niet meer toeneemt. Bij het kopen van een klassieke auto komen wel kosten voor onderhoud kijken. Wees vooral op de hoogte hiervan, indien u de auto koopt.

Ervaring en expertise

De medewerkers die in de winkel aanwezig zijn, hebben naast passie en liefde voor de klassieke auto tevens veel ervaring en expertise over de auto’s die verkocht worden. Zij kunnen u helpen bij het maken van een verstandige aankoop en u op de hoogte brengen van de onderhoudskosten die komen kijken bij het kopen van een klassieke auto. Voor meer informatie bekijkt u de website en voor contact kunt u mailen of bellen.