Hyvesblog
Image default
Particuliere dienstverlening

Dankzij narcose hoeft een behandeling door de tandarts geen bron van angst te zijn

Heeft u zo’n hevige angst voor de tandarts dat het als een onmogelijkheid voelt om plaats te nemen in de tandartsstoel? Dan kan het een uitkomst voor u zijn om onder narcose gebracht te worden voor een behandeling door de tandarts. Als u in Deventer en omstreken woont, kunt u hiervoor terecht bij Tandartsenpraktijk St. Jozef. Het team van deze praktijk heeft veel ervaring in het behandelen van mensen met angstproblemen. Als u hier aanklopt, zal u op een begripvolle en persoonlijke manier ontvangen worden. U kunt gebruik maken van verschillende angstbehandelingsconcepten die het u mogelijk maken om uw gebit te laten verzorgen zonder dat u last krijgt van een angstaanval. De meest vergaande optie is een behandeling door deze tandarts onder volledige narcose: u merkt dan absoluut niks van wat er gebeurt.

In vertrouwde handen tijdens narcose

Het team van Tandartsenpraktijk St. Jozef zal goed voor u zorgen als u langskomt voor een behandeling door deze tandarts onder volledige narcose. Voorafgaand aan deze tandartsbehandeling inclusief narcose zal uw tandarts altijd kennis met u maken en u uitleg geven over de procedure. Dit gesprek vindt plaats in een rustgevende omgeving. Een anesthesist zal u onder narcose brengen voorafgaand aan de behandeling door de tandarts. Terwijl u buiten bewustzijn bent, wordt uw gezondheid goed in de gaten gehouden. Deze tandarts voert de behandeling uit terwijl u onder volledige narcose bent. Daarna ontwaakt u weer, terwijl er altijd iemand naast u zit. De kans is groot dat u binnen een uur weer naar huis kan gaan.

Ga langs op het angstspreekuur

Deze tandartsenpraktijk wil ervoor zorgen dat niemand in Deventer en omstreken gebitsproblemen ontwikkelt vanwege een angst voor de tandarts. Iedereen kan een afspraak maken voor een verkennend gesprek tijdens het angstspreekuur. Dankzij een oplossing zoals narcose zal u de behandeling door deze tandarts niet met angst tegemoet hoeven te zien.