Hyvesblog
Image default
Huishoudelijk

Deze woontrends van 2022 mag je zeker niet missen!

Beetje bij beetje komt het normale leven langzaam weer op gang, de terrassen zijn eindelijk weer open net als alle andere dagelijkse dingen waar we voor de corona pandemie van konden genieten. Het mag gelukkig weer allemaal. Ook kunnen we eindelijk weer zonder afspraak naar de sportschool. En kunnen we weer normaal werken op kantoor. Tijd dus om je huis een opfrisbeurt te geven na 2 jaar lang lockdowns en corona pandemie en tijd om die thuiswerkplek eindelijk vaarwel te zeggen.

We hebben de afgelopen 2 jaar massaal met z’n alle thuis gewerkt en binnen gezeten. Nu alles weer langzaam normaal wordt is het opfrissen van je huis een goed idee om zo nieuw leven in jouw leefomgeving te blazen wij hebben voor jou een overzichtje gemaakt van de actuele kleurtrends, stijlen en materialen die nu helemaal hip zijn om jouw huis mee op te frissen.

Ice, ice baby

De kleuren die momenteel weer helemaal terug komen en hip zijn, zijn met name de blauw tinten en de grijs tinten. Denk hierbij aan een lichtgrijze muur een donker blauwe vaas een licht bruin accentje hier en daar, antraciet en ga zo maar door. Je kunt eigenlijk heel gemakkelijk en simpel kleine veranderingen maken in je huis en in je meubilair om het allemaal net een beetje anders in te richten en op te fleuren en daarnaast hoeft het helemaal niet duur of nieuw te zijn als je niet zoveel te besteden hebt. Dan kun je ook gewoon eens een bezoekje brengen aan de lokale kringloop. Verder hebben we ook nog een leuke tip dus kijk even mee.

Als je van robuust houdt dan zou je zeker eens een kijkje moeten nemen naar steiger buis meubels. Deze meubels passen overal bij, zijn makkelijk te onderhouden, duurzaam en vaak gemaakt van gerecycled materiaal.  

 

https://www.outsidemeubelen.nl/product-categorie/salontafel/