Hyvesblog
Image default
Industrie

De creatieve inzet van betonplaten biedt een oplossing voor allerlei situaties

Bij Van Ooijen Betonplaten werken ze al meer dan 15 jaar met beton. De eigenaar zag de uiteenlopende mogelijkheden van dit materiaal in de meest uiteenlopende situaties. Met behulp van betonplaten kunnen in een handomdraai wegen, paden, parkeerplaatsen en vloeren worden aangelegd. Deze gaan lang mee en kunnen goed tegen een stootje en de invloed van het weer. Betonblokken kunnen worden gebruikt om (draag)muren, afscheidingen en structuren in de tuin te bouwen – om maar een paar voorbeelden te noemen.

Een duurzaam en betrouwbaar materiaal

Beton is onwijs duurzaam en stootvast. Het gaat jaren mee, zelfs in de heftigste omstandigheden. Wanneer betonplaten of -blokken van hoge kwaliteit zijn, dan kunnen deze zonder problemen worden opgetild en na verloop van tijd worden hergebruikt. Dat is handig als er bijvoorbeeld kabels of leidingen moeten worden gelegd onder een weg of vloer. Daarnaast bieden de hoogwaardige betonproducten ook de mogelijkheid om de infrastructuur van uw terrein te veranderen. U koopt dus een product dat zeer veelzijdig is.

Nieuw of tweedehands

De duurzaamheid van de materialen zorgt er voor dat Van Ooijen Betonplaten hun producten op een enorm flexibele manier kan aanbieden. Hun instelling is dat iedereen van dit geweldige product gebruik moet kunnen maken. Daarom worden alle betonblokken en -platen die ze verkopen ook verhuurd. Dat komt vaak goed van pas tijdens de bouwfase van een nieuw project, een evenement of een tijdelijke locatie. Veel producten die zij verkopen zijn in veel gevallen ook tweedehands beschikbaar, waardoor u hetzelfde resultaat bereikt voor minder geld.

Laat het transport aan deze expert over en vraag om advies

Bij het werken met betonplaten en -blokken gaat het niet alleen om het verkopen van de producten. Deze moeten namelijk ook vervoerd worden door een speciaal ingerichte vrachtwagen met hefarm. Daarom werken de experts op dit gebied samen met verschillende betonproducenten door het hele land. Zij kunnen u adviseren over de beste producten én de goedkoopste mogelijkheden voor het vervoer van de producten voor uw project.