Hyvesblog
Image default
Eten en drinken

Boodschappen bestellen en bezorgen

Boodschappen bestellen is heel eenvoudig. Als je dat doet, wil je ze aan de deur bezorgd krijgen. Het is mogelijk om boodschappen te laten verzenden in Coop. Je kunt niet alleen boodschappen door Coop laten bezorgen, je kunt ze ook ophalen als dat nodig is. Dit betekent dat je boodschappen al in de winkel klaar staan, zodat je ze gemakkelijk kunt ophalen.

Gemakkelijk winkelen

In een winkel duurt het meestal lang om boodschappen te doen. Het online bestellen van boodschappen is daardoor makkelijker en sneller geworden. Je hoeft niet de hele winkel te doorkruisen om de producten te vinden die je zoekt.

Als je online boodschappen bestelt, is het geen probleem om producten in de winkel te vinden. Op de Coop website staat duidelijk vermeld welk product het is en wat de prijs van het product is. Zo weet je ook direct de prijs van het product. Soms is het moeilijk om dit in een winkel te zien.

Als je online je boodschappen doet, heb je het voordeel dat je geen zware tas hoeft te dragen naar huis. Als alles bij je is afgeleverd, heb je geen last van de zware tas. Dit maakt het winkelen veel gemakkelijker.

Boodschappen bestellen bij de Coop

Wanneer je boodschappen bestelt en deze worden bezorgd door de Coop, kun je zelf kiezen wanneer je je boodschappen wilt laten bezorgen. Je kunt online invullen wanneer je de boodschappen nodig hebt en rond die tijd worden de boodschappen bezorgd.

Dit is ideaal als je voor een bepaalde tijd wilt vertrekken. Hierdoor hoef je de afspraak niet te verzetten of te wachten op de boodschappen. Bij het bestellen van boodschappen kun je aangeven wanneer de boodschappen moeten komen. Dat is heel erg handig en op die manier kun je ook beter rekening houden als je een strakke planning hebt op een bepaalde dag. Dat is natuurlijk wel fijn.

Als je je boodschappen wilt laten bezorgen, moet je er rekening mee houden dat er pas bezorgd wordt vanaf €40,-. Dit maakt dat je meer dan €40,- uit moet geven om je boodschappen te laten bezorgen.

 Ga naar www.coop.nl/over-coop/online-boodschappen en bestel direct je boodschappen online!