Voor veel voordeel op uw nieuwe kunstgras!

Published by: 0

Naast het grote aanbod aan normaal assortiment, zijn er bij Kunstgrasgigant ook veel aanbiedingen te vinden. Deze zaten voorheen in het assortiment maar zijn nu te koop voor een nóg scherpere prijs. Bij het kopen van uw nieuwe kunstgras is het dus zeker de moeite waard om deze acties te bekijken. Ook hier vindt u de kwaliteit die u zoekt bij een grasmat. Het kunstgras is niet van echt te onderscheiden en zeer milieuvriendelijk. In de actie vindt u kunstgras wat u kunt kopen voor uw tuin, dakterras of balkon. De hoogtes verschillen per grasmat, dus opties genoeg om uw wensen voor kunstgras te realiseren.

Kunstgras kopen voor uw huis

Kunstgras van Kunstgrasgigant kan op vele plaatsen gebruikt worden, zoals buiten. Ook kan u het op beurzen, in uw café, restaurant of winkel neerleggen. Hierbij is het mogelijk om de matten te leveren met een brandwerend certificaat. Op dit moment hebben we bij Kunstgrasgigant drie soorten in het assortiment, variërend van kort tot wat meer lengte. De meeste soorten kunstgras bij Kunstgrasgigant hebben 10 jaar garantie. Dit houdt in dat u altijd gegarandeerd groen gras heeft en uw vezels niet loslaten. Is dit wel het geval dan hoort een specialist dit direct op te lossen.

Verschillende soorten kunstgras kopen was nog nooit zo eenvoudig

Het assortiment aan kunstgras is de afgelopen jaren enorm toegenomen in grootte. Dit valt ook te zien aan het assortiment van Kunstgrasgigant. U vindt kunstgras in allerlei soorten en maten, alles naar uw wensen ingericht. Heeft u altijd al gras op uw balkon of terras gewild? Kunstgrasgigant regelt het voor u! Ook op het hockeyveld of tennisbaan is het belangrijk de beste kwaliteit te hebben. Gaat u kunstgras kopen, dan heeft u ook de keuze uit verschillende kleuren als zwart of bruin, maar ook rood, roze of paars vindt u in het assortiment. Kies voor kunstgras met kortere sprieten om de mat eenvoudiger schoon te kunnen houden. Zelf aanleggen of met aanlegservice? Het kan allemaal!