Hyvesblog
Image default
Zakelijke dienstverlening

Volledige ontzorging bij dit schoonmaakbedrijf in omgeving Rotterdam

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak van kantoren in de omgeving van Rotterdam? Dan is Directschoon een uitstekende keuze. Dit bedrijf maakt deel uit van het landelijk zeer bekende schoonmaakbedrijf Gom en daar profiteer jij van. Je kunt bij ze terecht voor allerlei zakelijke schoonmaakdiensten en bepaalt helemaal zelf wat ze doen. Het grote voordeel is dat je een vast team met gediplomeerde schoonmakers krijgt die je leert kennen en die een onderdeel gaan uitmaken van je bedrijf. Hun contact is laagdrempelig, de samenwerking loopt soepel en de ontzorging is volledig wanneer je hun kiest voor de schoonmaak van jouw kantoren.

Een flexibel contract bij dit schoonmaakbedrijf

Besluit je verder te gaan met Directschoon, dan geef je online exact aan wat je nodig hebt. Jij kiest de diensten die je wilt dat ze uitvoeren en hoeveel uren ze daarvoor mogen gebruiken. Je contract wordt dus volledig voor jou op maat gemaakt. De ene week zal er meer schoongemaakt moeten worden dan de andere week, dus als de totale uren een keer niet gebruikt worden, dan neem je deze mee naar de volgende week of maand. Dit schoonmaakbedrijf in regio Rotterdam is flexibel en je betaalt alleen voor de uren die ook gebruikt zijn. Besluit je om het contract op te zeggen, dan is er maar één maand opzegtermijn. Je zit dus eigenlijk nergens aan vast.

Ervaar hun verschillende diensten

Directschoon is een schoonmaakbedrijf voor regio Rotterdam dat verschillende diensten voor je uit kan voeren. De schoonmakers zijn gediplomeerd, ervaren en hebben uitgebreide kennis van verschillende schoonmaaktechnieken. Ze kunnen voor jou standaard schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren, maar ook specialistische taken, zoals het periodiek lappen van de ramen en het diep-reinigen van het tapijt. Als jij het wilt vullen ze ook je sanitaire artikelen aan, zodat jij nooit zonder komt te zitten. Bij dit schoonmaakbedrijf kun je volledige ontzorging verwachten en een kwalitatieve en soepele samenwerking waar je jarenlang van profiteert bij de schoonmaak van kantoren.

Gerelateerde artikelen

Een bedrijfsruimte huren in Almere

Outplacement

Slotenmaker Boxtel geeft wat top anti inbraaktips