Hyvesblog
Image default
Cadeau

verzenddozen op maat

Op maat gemaakte verzenddozen kunnen bij verschillende online bronnen worden besteld, zoals bij 123 kartonnen dozen.  Dit bedrijf bied aangepaste printopties en materialen gemaakt van gerecycled materiaal. Groothandel op maat gemaakte verzenddozen kunnen worden gekocht bij verschillende online bronnen, zoals 123 kartonnen dozen

 

Kartonnen dozen zijn overal verkrijgbaar bij retailers zoals 123 kartonnen dozen. De kartonnen dozen zijn er in verschillende maten en kunnen tot 65 pond dragen, waardoor ze geschikt zijn voor het verplaatsen van grote hoeveelheden items. Kartonnen dozen zijn er in verschillende formaten, waaronder klein (16″ x 12″ x 12″), medium (48″ x 16″ x 18″), 6 x 5 x 5″, 6 x 6 x 3″, 8 3/4 x 4 3/8 x 9 1/2″ en 4 x 4 x 8″. 

 

Het gewicht van kartonnen dozen is afhankelijk van het type en de grootte van de doos. Standaard kartonnen dozen kunnen tot 20 pond bevatten, terwijl golfkartonnen en dubbelwandige dozen tot 60-150 pond kunnen bevatten. Een enkelwandige golfkartonnen doos kan tussen de 20 lbs en 120 lbs bevatten, terwijl een dubbelwandige golfkartonnen doos tussen de 80 lbs en 180 lbs kan bevatten. De ECT-classificatie is essentieel voor het berekenen van het gewicht dat een golfkartonnen doos kan dragen.

 

De sterkte van kartonnen dozen wordt bepaald door het materiaal waarvan ze zijn gemaakt, zoals linerboard en medium. Golfkartonnen dozen worden beoordeeld op sterkte, meestal met behulp van de Edge Crush Test (ECT), die de druksterkte van golfkarton langs de randen meet. Een doos met een burst-classificatie van 175# (29 ECT) kan tot 50 lbs bevatten met behoud van structuur en kracht, terwijl een box met een burst-rating van 200# (32 ECT) 65 lbs kan bevatten. De Mullen Test of Barststerkte Test controleert de taaiheid van de wanden van het golfkarton onder invloed van kracht of druk.

https://www.123kartonnendozen.nl/