Hyvesblog
Image default
Woning en Tuin

Tiny House met hek om de tuin?

Tiny Houses krijgen steeds meer fans, daarom hebben we nog steeds veel vragen over deze vorm van wonen. Een van de vragen is of een klein huis een hek nodig heeft. Er is hier eigenlijk geen algemeen antwoord. Toegestaan is wat welgevallig is: er zijn bewoners die om afbakening geven, anderen die, wanneer ze zich een hek rond een klein huis voorstellen, hun handen boven hun hoofd steken omdat ze onmiddellijk het beeld hebben van een jagershek met tuinkabouters voor hun neus…. In de regel is het echter vrij gemakkelijk om het kleine huis zelf niet af te schermen, maar het eigendom.

Wanneer zou een hek zinvol zijn voor een tiny house?

De vraag is waar het Tiny House in Lisse zal worden geplaatst. Er zijn gebruikers die er graag mee reizen. Gemonteerd op een aanhanger kan het een stacaravan worden die herhaaldelijk wordt opgebouwd en gedemonteerd. Het is een ander verhaal als het Tiny House een uitdrukking wordt van de wens om je eigen kleine imperium met een tuin te creëren. Door de complexe uitrusting en het moderne design bieden ze veelzijdige mogelijkheden. U kunt snel een echt huis worden met een vleugje inrichting.

Vooral wanneer het Tiny House een permanente stand heeft, kan een hek of heg een nuttige aanvulling zijn. Veel mensen zijn geïnteresseerd in hoe zo’n huis eruit ziet. Er is dus geen tekort aan mensen die zo dicht mogelijk bij het huis willen komen en ook naar binnen willen spioneren. Als u hier een kleine barrière wilt creëren, kunt u een hek plaatsen. Niet alleen op campings met veel openbaar vervoer kunt u uw privacy waarborgen.