Hyvesblog
Image default
Aanbiedingen

Stel zelf uw entresolvloer samen bij Nolte Mezzanine

Heeft u de knoop doorgehakt en bent u van plan om een entresolvloer in uw magazijn, fabriekshal of andere bedrijfsruimte te plaatsen om zo extra (opslag)ruimte te creëren? Laat uw vloer dan ontwerpen, produceren en monteren door Nolte Mezzanine. Dit bedrijf is een ware specialist op het gebied van entresolvloeren. In de loop der jaren zijn de mogelijkheden steeds verder uitgebreid. Zo kunt u vandaag de dag zelf een entresolvloer samenstellen die helemaal aan uw eisen en wensen voldoet. Van de constructie en de vloerafwerking tot aan het leuningwerk en de trappen en bordessen. En dat alles in een kleurcombinatie die past bij uw bedrijf. Ontdek het zelf!

 

Constructie en vloerafwerking

Voor de constructie wordt er gebruik gemaakt van een lichtgewicht maar oer stevig koudgewalst staalprofiel. Dit is veel lichter en daarnaast ook nog eens goedkoper dan de traditionele bouw. Dankzij de Hexa gaten kunnen leidingen eenvoudig doorgevoerd worden. Bovendien is het mogelijk om zaken als brandinstallaties, sprinklers en verlichting in het profiel te integreren. Voor de vloerafwerking kunt u kiezen uit verschillende soorten spaanplaten, maar ook gedruklaste roosters of stelling roosters behoren tot de mogelijkheden.

 

Leuningwerk, trappen en bordessen

Gaat u voor het standaard leuningwerk of kiest u toch voor het kindvriendelijke leuningwerk met spijlen? Wat betreft de trap heeft u de keuze uit de volgende opties: een 35°/45°/50° trap, een spijlentrap, een kooiladder of een trap met kwartbordes, dubbelkwartbordes of doorloopbordes met roostertreden, perfotreden of hardhouten treden. Aan u de keuze!

 

Palletverwerking en aanrijdbeveiliging

Om pallets en goederen veilig op de entresolvloer te kunnen plaatsen, is het mogelijk om een pallet verwerkingssysteem te installeren. U kunt kiezen uit de volgende opties: palletopzetplek, uitneembaar hekwerk, klaphekwerk, kantelhek of een combinatie hiervan. Om de kolommen van de vloer goed te beschermen, wordt het aanbevolen om te kiezen voor aanrijdbeveiliging wanneer er veel met transportmiddelen, zoals heftrucks, door de ruimte wordt gereden. 

 

Gepoedercoat in iedere gewenste kleur

Wist u dat uw entresolvloer in iedere gewenste kleur geleverd kan worden? De onderdelen worden gepoedercoat in een RAL-kleur naar keuze. Zo heeft u niet alleen een unieke vloer, maar zorgt het tevens voor een langere levensduur. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere kleuren te combineren. Op deze manier kunt u het leuningwerk bijvoorbeeld een ander kleurtje meegeven dan de trap. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos! Vraag eens een vrijblijvende offerte aan.

 

https://www.noltemezzanine.nl