Hyvesblog
Image default
Winkelen

Ruime collectie van de speelgoedspecialist, waaronder een Corolle babypop

Carrabas Speelgoed heeft een veel ruimere collectie dan een Corolle babypop alleen. Zij zijn de expert in authentiek speelgoed. Het speelgoed is duurzaam vormgegeven, zodat uw kinderen spelenderwijs op een veilige manier de wereld ontdekken. In het uitgebreid assortiment vindt u babyspeelgoed, loopwagens en fietsjes, creatief speelgoed, puzzels en spelletjes, knikkerbanen, buitenspeelgoed en nog veel meer. Het beste speelgoed bij Carrabas Speelgoed bestelt u eenvoudig via de webshop. Vervolgens wordt er gezorgd voor een snelle levering, zodat uw kind snel speelt met zijn of haar nieuwe speelgoed! Uiteraard bent u ook van harte welkom in de fysieke winkel in Rotterdam.

Corolle poppen, zoals de babypop, geschikt voor diverse leeftijden

Corolle heeft schitterende authentieke poppen. Er zijn verschillende poppen voor verschillende levensfases. Zo zijn de ‘Corolle Calin en Tidoo poppen’ van 30 cm geschikt voor kinderen van 1 tot en met 3 jaar. De ‘Corolle babypoppen’ zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en de ‘Corolle meisjespoppen’ passen het best bij jongens en meisjes vanaf 3 jaar. Voor het modebewuste meisje vanaf een jaar of 5 is de ‘Corolle Chérie’ perfect. Een babypop van het Franse merk voldoet aan alle veiligheidseisen die gelden in de landen waar Corolle wordt verkocht. Weet u al welke pop u kiest voor uw zoon of dochter?

In de fysieke winkel kunt u ook terecht voor een Corolle babypop en ander speelgoed

Wilt u het liefst langs een echte speelgoedwinkel gaan om speelgoed voor uw kinderen te kopen? Dan kunt u tenminste advies vragen aan een winkelmedewerker over wat het mooiste en beste speelgoed is. Ook dan is Carrabas Speelgoed het adres voor u. Naast dat u een Corolle babypop en ander speelgoed online bestelt, kunt u deze ook in de winkel in Rotterdam kopen. Hier ontdekt en bezichtigt u het gehele assortiment. De winkel ligt nabij het centrum aan de Jonker Fransstraat 99 en is van maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 09.30 uur. De speelgoedspecialist kijkt er naar uit om u te ontvangen!

Gerelateerde artikelen

Ga voor een goed onderhoud van uw watermatras door de waterbeddenspecialist

Mooie collectie wand- en vloertegels die u kunt combineren

Wat voor sjaal wilt u op maat laten maken?