Reageer op een vacature als mechanical engineer en begin bij je favoriete bedrijf

Published by: 0

Bij het bedrijf WR hebben ze een groot netwerk aan zowel multinationals als ondernemingen die lokaal opereren. Het netwerk van bestaat ondertussen uit meer dan 1800 bedrijven. En allemaal zijn ze op zoek naar jou! Wil je bijvoorbeeld aan de slag gaan als assistent accountant, maar heb je nog geen geschikte vacature kunnen vinden of ben je juist op zoek naar een vacature voor mechanical engineer? Waar je ook naar op zoek bent, bij WR vind je het. Dankzij onze intensieve en strenge selectie weten wij zeker dat de juiste werknemer bij de juiste werkgever komt. Want dat is ons doel: jou matchen met een ondernemer die aansluit bij jouw wensen, eisen en verwachtingen.

Aan de slag als assistent accountant? Reageer nu op de openstaande vacature!

Wil jij solliciteren voor de functie assistent accountant en aan de slag gaan bij een top bedrijf? Heb je ondertussen de nodige ervaring opgedaan met het uitvoeren van controles en ben je goed met cijfertjes? Ga dan aan de slag als assistent accountant door te solliciteren op een van de vacatures. Je beschikt over een hbo- of wo- diploma, je bent gedreven en je kan goed samenwerken. Het enige wat nog mist is een geschikte vaste baan. WR begeleidt jou bij het vinden van een baan als assistent accountant en biedt jou dé vacature aan waar je al zo lang naar op zoek bent. In ons aanbod vind je niet alleen vacatures voor accountants, maar ook een vacature voor bijvoorbeeld mechanical engineer, ICT’er en belastingadviseur.

Fulltime aan de slag als assistent accountant door te reageren op de openstaande vacature

Solliciteer jij het liefst op een vacature voor mechanical engineer of is het toch eerder iets voor jou om te gaan werken als bijvoorbeeld assistent accountant? In beide gevallen kun je dan het beste het aanbod van WR eens bekijken. Hier vind je een ruim aanbod aan verschillende vacatures voor engineers, ICT’ers, accountants en belastingadviseurs. Beschik je over een hbo- of wo-diploma en ben je toe aan een volgende stap? WR helpt je er graag bij. Door te reageren op een openstaande vacature kom je in contact met een persoonlijke recruiter die alles over de functie weet. Is jouw sollicitatie door de selectie gekomen? Dan regelt WR voor jou een sollicitatiegesprek. Is het geen match? Geen zorgen! Dan zoekt de recruiter gewoon verder naar een passende vacature voor bijvoorbeeld mechanical engineer of assistent accountant.