Hyvesblog
Image default
Business / Marketing and Advertising

Op zoek naar een ICT-bedrijf in Arnhem?

Bent u op zoek naar een ICT-bedrijf in Arnhem? Wist u dat u bij Xantion kunt rekenen op volledige ICT-ontzorging, voor slechts 1,95 per dag, per werkplek? Klinkt inderdaad als bijna niets, maar wanneer u de dagen en werkplekken gaat optellen, wordt het een prima sommetje. Xantion werkt inclusief de servers en netwerken. Wij begrijpen namelijk dat de wereld van uw bedrijf groter is dan enkel het kantoor. Daarom vallen alle servers binnen het netwerk onder ons beheer, zelfs de beveiligde verbindingen naar leveranciers en thuiswerkplekken. Daarom beheren en beheersen we deze ook.

Xantion, ICT-bedrijf in Arnhem

Ons ICT-bedrijf in Arnhem weet dat uw wereld, en de wereld van uw bedrijf veel groter is dan alleen uw kantoor. Wat doet Xantion daarmee? In onze regeling vallen alle servers in het netwerk ook onder ons beheer, daartoe rekenen we de beveiligde verbindingen naar de leveranciers, en naar de thuiswerkplekken. Het is voor klanten vervelend wanneer de service die ze aangeboden krijgen, eigenlijk niet voldoet aan alle behoeftes. Daar houden wij rekening mee, omdat we dus snappen dat het groter is dan enkel het kantoor, daarom beheren en beheersen we het allemaal. Dat doen we omdat we onze klanten de beste service willen aanbieden.

Conclusie

Maar waarom zou u nou juist voor Xantion kiezen in plaats van een van onze concurrenten? Wij onderscheiden ons met twee belangrijke aspecten in onze werkwijze. Xantion werkt namelijk met een vast bedrag per maand, waarbij u niet meer per uur gefactureerd wordt. In plaats daarvan betaalt u dus twee euro per werkplek per dag voor het complete beheer van uw ICT inclusief de storingsdienst van Xantion. Hiermee komt u niet voor onaangename verrassingen te staan zoals ontzettend hoge rekeningen. Daarnaast is het kenmerk wat Xantion van de rest onderscheid onze persoonlijke aanpak. Wij werken namelijk met drie verschillende teams, waarvan er een gekoppeld wordt aan uw bedrijf. Hierdoor krijgt u meteen iemand aan de lijn die u kent, en die ook bekend is met uw situatie. Persoonlijke service, zoals het hoort. Geen wachtrijen, gewoon directe hulp.

Kijk voor meer informatie over Xantion Arnhem op https://xantion.nl/ict-bedrijf-arnhem/.

Gerelateerde artikelen

Waar kan je energie vergelijken?

Bedrijfsfeestje? Vergeet je foodtruck niet!

Incassobureau in Arnhem en omgeving gezocht? Stop met zoeken