Ooit gekeken naar de grafstenen in Amstelveen?

Published by: 0

Heb je ooit gewandeld in Amstelveen en gekeken naar de grafstenen in de begraafplaats? Toch jammer, dat ze allemaal zo op elkaar lijken. Natuurlijk, de ene grafsteen is wat groter dan de ander, is gemaakt van een ander soort steen. Uiteindelijk lijken ze toch allemaal heel erg op elkaar, terwijl de individuen die eronder liggen allemaal unieke levens hebben geleid. Nu zijn ze gereduceerd tot een aantal woorden over de relaties die ze met andere mensen hadden, moeder, broer, vader, zus. Wij van Artea Grafmonumenten dachten, dat kan toch anders. Juist nu ligt de nadruk zo op het individualisme tijdens het leven, waarom moet dat verloren gaan na de dood?

De grafstenen in Amstelveen

De grafstenen in Amstelveen lijken allemaal op elkaar, en eigenlijk willen we dat niet. Ons doel is om samen met nabestaanden persoonlijke grafmonumenten te ontwerpen, die de persoonlijkheid en het leven van het overleden individu recht te doen. Onze vormgevers begeleiden de nabestaanden in het project, zodat we samen tot een gewenst resultaat kunnen komen. Onze vormgevers weten wat technisch wel en niet mogelijk is, wat er esthetisch mooi uitziet, en alleen u weet hoe de overleden dierbare was in het leven. Door deze kennis te combineren, wordt er een persoonlijke grafsteen ontworpen die de overledene recht doet. Het proces bestaat uit ideeën te schetsen, inspireren, een luisterend oor hebben voor elkaar en alle gedachten uitwisselen. Het is voor u een moeilijke tijd, daarom adviseren we u ook om rustig de tijd te nemen terwijl u het rouwproces doorloopt.

Kies voor Artea

Op onze website hebben we een inspiratiepagina met allemaal voorbeelden van ons werk. Wanneer u twijfelt of u wel het hele proces wilt doorlopen, adviseren wij u om even naar onze inspiratiepagina te kijken. Hier ziet u wat het resultaat zou kunnen zijn, en vervolgens kunt u kiezen of u dat ook wilt voor uw dierbare overledene. Als u het nog steeds niet zeker weet, kunt u langskomen voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek, waarin we alle opties kunnen bespreken. Wij kunnen ook bij u thuis langskomen.