Hyvesblog
Image default
Dienstverlening

Online een rolsteiger kopen

Het aanbod van online webshops is enorm groot en je kan steeds meer producten online bestellen, zo ook steigers. Een rolsteiger kopen bij steigerdeals.nl heeft enorm veel voordelen. Zo krijg je bij steigerdeals kwaliteit geleverd en staan experts altijd klaar voor vragen en advies. Maar waarvoor gebruik je een rolsteiger eigenlijk? En zijn er ook andere soorten steigers? Hieronder lees je meer over steigers en online een steiger bestellen.

Heb ik een steiger nodig?

Een steiger is erg handig als je op hoge hoogtes moet werken of flink boven je hoofd. Dus werkzaamheden aan een plafond of een hoge muur schilderen het zijn allemaal werkzaamheden waarbij een steiger heel handig kan zijn. Mocht je een steiger vaker nodig hebben dan is het zeker aan te raden om er één te kopen.

Wat voor soort steigers zijn er?

Voor een klus in een binnenruimte is een kamersteiger erg handig omdat deze steiger vaak wat kleiner is, makkelijker op te bergen, makkelijk te verplaatsen en erg eenvoudig te verstellen is. Er is ook een rolsteiger, deze is vooral in de buitenlucht erg handig omdat deze licht van gewicht is, sterk is en makkelijk te verplaatsen is. Ze kunnen ook wel tot 14 meter hoog zijn en met de wieltjes is hij dus makkelijk te verplaatsen. Het is echter wel verplicht om vanaf 8 meter je steiger te verankeren.

Levering van een steiger

Als een steiger direct op voorraad is dan kan hij in de meeste gevallen al de volgende dag geleverd worden als je voor 15:00 bestelt. Bestel je op een vrijdag of in het weekend dan wordt je bestelling de eerste dinsdag geleverd. Dit is een groot voordeel van online bestellen. Ook hoef je niet zelf je steiger op te halen, dit scheelt ook weer een steigeraanhanger die je moet laden en afladen.