Hyvesblog
Image default
Dienstverlening

Laat u bijstaan door een expert in de procedure van schuldsanering nabij Rotterdam

Heeft u hulp nodig bij de complexe procedure van schuldsanering nabij Rotterdam van een professional in schuldhulpverlening? Of heeft u hulp nodig bij een andere problematische schuldsituatie? Schakel dan de schuldhulpverlening in van Modus Vivendi uit Zwijndrecht in, niet ver van Rotterdam, een organisatie die onder meer gespecialiseerd is in de procedure van schuldsanering. Daarnaast staan ze hun cliënten bij in onder meer budgetbeheer en beschermingsbewind en geven ze cursussen die gericht zijn op de vele facetten van schuldhulpverlening. Modus Vivendi streeft altijd naar een samenwerking op de lange termijn, zodat u altijd kunt terugvallen op een professional die u ondersteunt tijdens een bepaalde procedure om van uw schulden af te komen. Dankzij hun professionele, oplossings- en clientgerichte aanpak, weet u zeker dat u gaat voor het beste eindresultaat.

Specialist in het wettelijk traject

Modus Vivendi uit Zwijndrecht, vlak bij Rotterdam, is gespecialiseerd in de procedure van schuldsanering. Dit wordt ook wel de WSNP of het wettelijk traject genoemd. Het wordt doorgaans ingezet wanneer een minnelijk traject niet toereikend blijkt te zijn. Tijdens dit minnelijk traject is er al een poging gedaan om schulden af te lossen, maar een dergelijk traject biedt soms niet genoeg mogelijkheden om dit te doen. Er moet sprake zijn van problematische schulden om toegang te krijgen tot de procedure van schuldsanering in de buurt van Rotterdam. Daarnaast moet de schuldenaar in de voorgaande vijf jaar ‘te goeder trouw’ geweest te zijn, de afgelopen tien jaar niet in de WSNP hebben gezeten en moeten zijn of haar verplichtingen zijn nagekomen.

Vraag om advies

De procedure van schuldsanering is complex, en daarom is de schuldhulpverlening van Modus Vivendi in de buurt van Rotterdam een grote toegevoegde waarde voor schuldenaren. Deze organisatie heeft in het verleden al vele particulieren en bedrijven geholpen die kampten met allerlei schuldsituaties. Wilt u persoonlijk advies over uw situatie? Neem dan contact op met deze organisatie en plan een intake in.