Krijg inzicht in jouw concurrenten met deze bol.com tool

Published by: 0

Hyvesblog

Vpara is een tool die speciaal is ontwikkeld voor én door ondernemers die hun producten zakelijk verkopen via bol.com. De software geeft je inzicht in zowel de producten die jouw concurrenten verkopen als de recensies die zij ontvangen. Hierdoor ben je jouw concurrenten te slim af en zorg je er tegelijkertijd voor dat jouw onderneming zich blijft ontwikkelen. Wil je meer weten? Lees dan snel verder en ontdek alle voordelen die deze bol.com tool biedt.

Deze bol.com tool laat jouw onderneming groeien

Als jij jouw producten zakelijk wilt verkopen, dan is het verstandig om de bol.com tool te gebruiken. Deze software zorgt er namelijk voor dat je jouw onderneming naar een hoger niveau kunt tillen. De tool beschikt over een ingebouwde concurrentenanalyse. Met de ‘Product Tracker’ krijg je duidelijk inzicht in de producten die je concurrenten verkopen. Met de ‘Review Tracker’ zie je precies wat voor recensies jouw concurrenten ontvangen. Daarnaast beschikt de bol.com tool over een ‘WinstCalculator’, waarmee je eenvoudig en snel je nettowinst, de kosten en de btw berekent. Ook kunt je met deze tool allerlei nieuwe producten ontdekken, die je dan weer zakelijk kunt verkopen via bol.com. Hiermee vergroot je je assortiment en laat je jouw onderneming groeien. Je zou daarom zelfs kunnen zeggen dat deze bol.com tool je toegang geeft tot een financieel vrij leven! Wie wil dat nu niet?

Kies voor het alles-in-één-pakket

Zo zie je; wanneer je je producten zakelijk gaat verkopen via bol.com, dan biedt deze tool dé oplossing. Het maakt niet uit of je een ervaren verkopen bent of juist net bent begonnen; met deze software til je jouw onderneming naar een hoger niveau. Kies voor het alles-in-één-pakket en ontvang alle features die je nodig hebt om van start te gaan. Heb je vragen? Dan kun je terecht bij de helpdesk van de specialisten. Zij voorzien je graag van meer informatie en helpen je verder.