Hyvesblog
Image default
Business / Marketing and Advertising

Hoe kies je de juiste led straler?

 

Heb jij besloten om een led straler te kopen? Dan maak je een verstandige aankoop. Gemiddeld gezien zijn er twee soorten mensen die een led straler kopen: mensen die hun huidige halogeen straler willen vervangen voor een duurzamere en goedkopere optie, en mensen die voor het eerst een straler aanschaffen. Voor beiden kan het een uitdaging zijn om de geschikte vorm van led verlichting te vinden. Immers zijn de dingen waar je op moet letten bij het kopen van led lampen heel anders dan dat van bijvoorbeeld een halogeen lamp. Daarom hebben wij een aantal dingen op een rijtje gezet waar jij op kan letten bij het kopen van een led straler, en bij led lampen in het algemeen.

Kies je montageplek voordat je een led straler koopt

 

Een led straler produceert een geconcentreerde bundel licht. Dit zorgt er voor dat het grote oppervlakten kan verlichten, voornamelijk in de lengte. Het is dus slim om een led straler zo op te hangen dat het de te verlichten plek over de langste zijde pakt.

Probeer te voorkomen dat je een led straler bijvoorbeeld net om een hoek hangt. Dit is een veel gemaakte fout en zorgt er voor dat het mensen (en dus jezelf) constant verblindt wanneer je de hoek om loopt.

Let hierbij ook op of de lamp gemakkelijk te verbinden is met een stroomvoorziening vanaf de te installeren plek. Dit kan veel werk en kopzorgen schelen als je dit van tevoren regelt.

 

Een led straler met of zonder bewegingssensor?

 

Led verlichting wordt op verschillende plekken gebruikt. Je ziet vaak dat led lampen zoals een led straler buiten worden gebruikt. We maken dan ook eigenlijk een verschil tussen de led straler met een bewegingssensor en een zonder.

Wil je een led straler gebruiken als beveiliging om potentiele indringers af te schrikken? Dan heb je een led straler met bewegingssensor nodig. Dankzij de ingebouwde afstel opties kan je de gevoeligheid instellen. Zo kan je aangeven vanaf hoeveel duisternis (dus hoe laat) hij actief mag worden, en op welke grootte van bewegingen hij moet reageren.

Wil je een led straler hebben om een constante lichtbron te vormen? Dan heb je een deze led lampen nodig zonder sensor.

https://leds-depot.nl/led-commercieel/led-stralers-ip65.html

Gerelateerde artikelen

Goede vindbare website is de kern van online success.

Het vinden van een goed spuitgietbedrijf

Op Technischeprodukten.nl zijn alle houtboren binnen handbereik