Een nieuwe wasmachine kopen? U koopt nooit de foute met deskundig advies

Published by: 0

Schone was, het geeft u ongetwijfeld een heerlijk gevoel. Maar wat moet u doen als uw wasmachine het begeeft? Als u een wasmachine gaat kopen, moet u rekening

e houden met uw huishouden, budget en ruimte. Welke wasmachine bij u past, hangt niet alleen af van hoe vaak u wast, maar ook van de prijs die u wilt betalen. Het is begrijpelijk dat u alleen een wasmachine wilt kopen als deze ook echt bij uw behoeften past. Lommelen NV voorziet u graag van advies op maat. Heeft u zelf al een wasmachine in gedachte? Of heeft u zich al online georiënteerd? Geen probleem! U komt de wasmachine kopen en laat hem leveren en plaatsen door de specialisten. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de zeer ruime showroom. Hier vindt u tal van andere apparaten, waaronder een inductie kookplaat.   

Gaat u een nieuwe keuken aanschaffen? Daar hoort een inductie kookplaat bij!

U gaat uw oude keuken vervangen door een nieuw exemplaar. Daarvoor moet u heel wat zaken uitkiezen en bestellen. Denk maar aan nieuw kasten en deuren, maar ook de apparatuur zoals een inductie kookplaat. U wilt natuurlijk wel heerlijke gerechten kunnen maken. Bij Lommelen NV koopt u voordelig een inductie kookplaat. Dit bedrijf levert de merken: Bosch, Miele, Indesit en vele andere. In Oostmalle vindt u een showroom waar u alle producten op uw gemakt kunt bekijken. Wilt u naast een inductie kookplaat nog andere huishoudelijke apparaten aanschaffen? Denkt u bijvoorbeeld aan het kopen van een wasmachine? Dat is mogelijk! De specialist biedt een uitgebreid assortiment aan grote huishoudapparaten en levert in heel België.

Voordelig een inductie kookplaat en wasmachine kopen

Bent u net met uw partner gaan samenwonen in een nieuw huis? Is uw nieuwbouwwoning bijna klaar en wilt u zo snel mogelijk verhuizen? Dan moet u in een korte tijd veel huishoudapparaten aanschaffen. Dat is een duur grapje, maar niet wanneer u een bezoek brengt aan Lommelen NV. Bij de specialist in grote huishoudapparaten kunt u namelijk voordelig een inductie kookplaat en wasmachine kopen. En dat niet alleen. Ook voor een droogkast, vaatwasmachine, koelkast, diepvriezer, inbouwtoestel én een keuken op maat bent u hier aan het juiste adres. Wilt u op uw gemak de producten bekijken en vragen stellen? U bent van harte welkom in de showroom in Oostmalle, waar alle modellen staan uitgestald en het personeel klaar staat voor het beantwoorden van al uw vragen en voor advies op maat.