Hyvesblog
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een nieuwe verkoopwagen gekocht bij InnovaN Trailers!

Ik heb laatst een super mooie verkoopwagen gekocht! Samen met mijn vrouw hebben we een verkoopwagen die kaas verkoopt op de markt. Deze wagen hebben we al meer dan 20 jaar, dus het werd tijd voor een nieuwe. Maar we wisten niet waar we moesten zoeken, dus zochten wij hulp!

De zoektocht naar mijn nieuwe verkoopwagen

Mijn zoektocht naar mijn nieuwe verkoopwagen begon op de plek waar ik elke week sta, de markt! Ik vroeg aan mijn collega’s waar zij hun verkoopwagens hadden gekocht en wat hun ervaring daarmee waren. De mensen van de viskraam, hadden een super deluxe wagen. Maar ze hadden veel moeite gedaan en veel geld erin gestopt. Ik heb niet het allergrootste budget wat er bestaat dus die optie viel snel weg. De mensen van de groenteboer hadden niet zo’n goede ervaring met een bedrijf die hier ergens in de omgeving zat. Ik had bijna de moed opgegeven, totdat ik bij de wagen van de bakker kwam. Zij zeiden dat ze goede zaken hadden gedaan met het bedrijf InnovaN Trailers. Dit bedrijf had ik ook al online voorbij zien komen, dus ik vroeg de bakker om de gegevens en heb meteen mijn contactgegevens daar achtergelaten.

InnovaN Trailers

Na ongeveer drie dagen had ik contact met iemand van InnovaN Trailers en hadden we een afspraak gemaakt op kantoor. Op de dag van de afspraak, kwam ik met de vraag of ik mijn eigen verkoopwagen een beetje kon aanpassen en niet een standaard model kon krijgen. Dit was zeker mogelijk en ze wilden het graag voor mij doen. Nadat ik akkoord had gegeven op al mijn wensen en de concepttekening, gingen ze aan de slag met het gereed maken. Na drie weken stond mijn prachtige nieuwe kaaswagen voor mij klaar. Wat was het een pareltje geworden! Ik kon echt geen betere krijgen en hij was precies zoals ik het wilde hebben!

Maak een afspraak!

Wilt u meer weten over het bedrijf InnovaN Trailers? Bezoek dan de de website voor meer informatie over de verkoopwagens die zij u kunnen aanbieden en nog veel meer diensten waar u gebruik van kunt maken. U kunt ook op de website meteen een afspraak maken met het bedrijf om in gesprek te gaan over het kopen of ontwerpen van uw eigen verkoopwagen. Hopelijk zien wij u snel terug en kunnen wij u optimaal adviseren en helpen!

Gerelateerde artikelen

Een mooie ooglidcorrectie bij Ooglift

Hoe kies je de juiste led straler?

Een overactieve blaas