Hyvesblog
Image default
Telefonie

Dit zijn de beste iPhone 12 hoesjes van dit moment

Weet jij al welk mobiel hoesje je gaat kopen? Of twijfel je nog? Door het grote online aanbod, is een keuze maken niet altijd zo makkelijk als het misschien lijkt. We hebben het dan niet alleen over het bepalen van de kleur van het hoesje, zodat het perfect aansluit bij de rest van je outfit. Welnee, telefoonhoesjes hebben tegenwoordig ook handige extra functies. Gemak dient nou eenmaal de mens. Apple is één van de meest waardevolle bedrijven ter wereld en jaarlijks gaan er miljoenen iPhones over de toonbank. Grote kans dat jij ook de trotse eigenaar bent van een iPhone smartphone, misschien wel de iPhone 12. Daarom hebben we hieronder de vier beste iPhone 12 cases voor je op een rijtje gezet.

Wat maakt de iPhone 12 zo populair?

Toegegeven, de iPhone 12 is een indrukwekkende smartphone. We hadden ook niet anders verwacht van Apple. Het is de opvolger van de iPhone 11-serie, maar wel met vernieuwingen. Welke dat zoal zijn? Nou, denk bijvoorbeeld aan 5G, de MagSafe-aansluiting en het prachtige OLED-scherm, om slechts enkele voorbeelden te noemen. Volgens meerdere reviews op het internet is deze smartphone, ondanks zijn prijskaartje, het geld meer dan waard.

Bescherm je iPhone met een telefoonhoesje

Wist je dat iPhone smartphones in tegenstelling tot Android-toestellen twee keer zo waardevast zijn? Met andere woorden: je krijgt na jaren plezier nog steeds veel geld terug voor de iPhone. Je bent er daarom bij gebaat om de smartphone in uitstekende conditie te houden. Dit kun je doen door een screenprotector aan te schaffen, maar het liefst wel in combinatie met een stevig gsm hoesje, bijvoorbeeld één van deze iPhone 12 hoesjes van Casimoda. Met een aanbod van meer dan 200 artikelen om uit te kiezen, is het niet de vraag óf je een hoesje vindt, maar hoeveel producten er uiteindelijk in je winkelmandje belanden. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. Er zit garantie op hun producten en tienduizenden mensen zijn je inmiddels al voorgegaan.

Tip: Meld je aan op de Casimoda nieuwsbrief om 10% korting te ontvangen op je eerste bestelling!

Originele Apple hoesjes

Naast dat Apple smartphones, tablets en horloges maakt, verkopen ze ook bijpassende accessoires. Deze cases passen perfect om het toestel en bij de specificaties van de telefoon. Je kunt bij originele Apple hoesjes denken aan siliconen hoesjes met MagSafe, maar ook kaarthouders.

https://www.casimoda.nl/