Hyvesblog
Image default
Woning en Tuin

Bijzondere legpatronen op de vloer

Als je de afgelopen jaren door wooncentrums heen liep werd je er haast mee doodgegooid: de vissengraat vloer. Ondanks dat de vissengraat vloer mooi en heel trendy is moet het toch langzaam plaats maken voor ander soort legpatroon. Heel veel mensen weten niet eens af van het feit dat het ook anders kan dan traditioneel en de vissengraat. Benieuwd naar wat je nog meer met je vloer kunt doen? Lees dan snel verder.

 

De Hongaarse punt

Heb je al eens gehoord van de Hongaarse punt? Dit legpatroon wordt doorgaans beschouwd als het zusje van de vissengraatvloer. Waarom? Omdat het er gewoon heel erg op lijkt, maar toch net anders is. Het grote verschil tussen de twee legpatronen is dat de Hongaarse punt wordt gelegd in een hoek van 60 graden, in tegenstelling tot de vissengraat die in 45 graden wordt gelegd. Dit zorgt ervoor dat de delen aan de bovenste zijde perfect aansluiten en samen een ‘sergeantstreep’ vormen. Al met al oogt de Hongaarse punt strakker, maar vooral ook rustiger dan de bekende visgraat. Heb jij een landelijke of moderne inrichting in huis? Dan is deze vloerstijl perfect voor jou!

 

Vloerbeschermers voor een lange levensduur

Ben je om en wil ook jij de Hongaarse punt in je woonkamer hebben liggen? Dan is het wel zo verstandig direct na te denken over hoe je jouw nieuwe vloer het beste kunt beschermen tegen beschadigingen zoals krassen van stoel- of tafelpoten. Door een groot vloerkleed neer te leggen kun je de vloer al goed beschermen, maar dan zie je een stuk minder van de vloer. Zonde! Investeer daarom in een paar kwalitatief goede vloerbeschermers. Door vloerbeschermers onder tafel- en stoelpoten te plakken verklein je de kans op krassen. Zo heb je nog jaren plezier van jouw nieuwe trendy Hongaarse punt vloer.

 

 

https://stoeldopshop.nl/pages/vloerbeschermers

Gerelateerde artikelen

Verkoopmakelaar Harderwijk

VSO makelaars & taxateurs is een ervaren makelaar Kampen

Veiligheidsslot in je deur